tiistai 4. heinäkuuta 2017

KESÄMIELI

Pysähdyin lenkilläni katselemaan ohittamaani maisemaa tarkemmin. Koivu riiputti vehreitä lehtiään, aurinko välkkyi kumpupilvien välistä ja järven pinta kimalsi tyynenä iltana. Ohittamani talon pihalla kukki syreenit ja perennat. Talletin kuvan mieleeni ja jatkoin matkaa. Jokin näissä meidän maisemissa voimaannuttaa. Vai onko se kesä, joka täyttää odotuksia ja lataa akkuja talvea varten.


Viime lauantaina iloinen puheensorina täytti torin Kesäkohtaamisessa. Kiitos kunnan puolesta tapahtumaan osallistuneille, esiintyjille ja järjestelyissä mukana olleille! Vielä on kesää jäljellä ja tapahtumia kunnassamme. Näistä tietoa löytyy myös kunnan verkkosivuilta, kuten muistakin ajankohtaisista asioista vesantolaisille ja Vesannolta tietoa etsiville. Kurkatkaa sivuilta tarjontaa ja osallistukaa tapahtumiin. Tulossa on vielä mm. musiikkia, näytelmäesityksiä ja MM-Reiskat! 

Sykkeen nostoa voi hakea myös frisbeegolfradalta, kuntosalilta tai pallokentiltä. Leikkikentän laitteet liikuttavat perheen pienimpiä. Uimapaikat ympäri kylää ja uimaranta tarjoavat viilentävän pulahduksen. Rauhaa ja hiljaisuutta haluava voi suunnata metsään, onhan Metlan tutkimuksissakin todettu, että jo viisi minuuttia metsässä riittää kohentamaan mielialaa. 

Ladatkaamme siis akkuja, yksin tai yhdessä! Ja näyttäköön kuntamme parhaita puoliaan niin vierailijoille kuin meille paikallisillekin. Kun vielä mansikatkin kypsyvät!

Eerika Korhonen-Pellikka

hallintosuunnittelija, Vesannon kunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vesannon kunnan kuulumisia

Vuosi sitten kirjoittelin Vesannon kunnan uusien kotisivujen julkaisemisesta. Toiveet uusia sivuja kohtaan olivat korkealla, sillä oli...