maanantai 5. kesäkuuta 2017

VESANNON KUNNALLA UUDET KOTISIVUT!

Vesannon kunta on uusinut kotisivunsa www.vesanto.fi. Toivotan kaikki vesantolaiset tervetulleiksi tutustumaan niihin. 

Uusilla verkkosivuillamme päivitämme ja uudistamme kunnan ilmettä nykyaikaisempaan suuntaan. Samalla niiden käytettävyys paranee sekä asiakkaan että ylläpitäjän kannalta. Sähköiset palvelut tulevat vähitellen myös kunnallishallintoon. Niiden määrä Vesannon kunnassa on vielä vähäinen, mutta tarpeet kasvavat jatkuvasti. Kunnan pitäisi pystyä entistä vuorovaikutteisempaan viestintään asukkaitaan kohtaan. Myös uusi kuntalaki vaatii sähköisen viestinnän lisäämistä esimerkiksi kunnan ilmoitusten julkaisemisen suhteen. Näihin haasteisiin uusilla verkkosivuillamme vastataan. 


Samalle kotisivualustalle on rakennettu muutaman muunkin Pohjois-Savolaisen kunnan kotisivut (vrt. Tervo). Sivujen sisällöt ovat eri kunnissa erilaiset, mutta myös paljon saamaa rakennetta löytyy. Toivotaan, että yhteistyö on voimaa tässäkin asiassa.


Jossain yhteydessä olen törmännyt siihen, että on epäilty kunnan nettisivujen merkitystä viestinnän kannalta enää nykypäivänä, kun tieto kulkee salamannopeasti sosiaalisessa mediassa. Kuitenkin kunnan nettisivuilla käydään useita tuhansia kertoja kuukaudessa. Missä muualla voisi olla koottuna yhtä paljon tietoa kunnasta yhteen paikkaan kuin sen kotisivuilla? Tulkitsen sen niin, että nettisivut ovat välttämätön osa kunnan tiedotustoimintaa. Kyllä kuntalaisia kiinnostaa mistä kunnan palveluista ja tapahtumista saa tietoa. Mikäpä olisikaan parempi paikka kuin kunnan houkuttelevat ja ajantasaiset nettisivut. Tuohon ajantasaisuuteen yritämme jatkossa panostaa entistä enemmän palvelujen parantamiseksi. Sivujen kautta voi antaa palautetta niistä ja niiden toiminnasta. Palautetta todella toivommekin, että voisimme parantaa sivujen toimintaa ja sisältöjä entisestään.


Hyvää kesää kaikille!


Pasi Lievonen

kunnanjohtajaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Vesannon kunnan kuulumisia

Vuosi sitten kirjoittelin Vesannon kunnan uusien kotisivujen julkaisemisesta. Toiveet uusia sivuja kohtaan olivat korkealla, sillä oli...